Featured Post

Yeşil Kart Bir Çözüm müdür?

YEŞİL KART BİR ÇÖZÜM MÜDÜR? Üniversite’de iken daha çok okey, tavla oynamak için öğrencilerin gittiği bir kahvehane vardı. Orada bir ark...

Tuesday, December 4, 2018

Amerika Çağdaş Atatürkçüler Yeni Yönetimini Seçti

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York kentinde geçtiğimiz yıllarda kurulan Amerika Çağdaş Atatürkçüler Derneği yeni yönetimi seçildi. Başkanlığını Bahar Karakuş'un yaptığı yeni yönetimde kurulunda Amerika Birleşik Devletleri'nde uzun yıllar STK'larda görev almış isimler bulunuyor.

Hafta sonu yapılan genel kurul toplantısında görevi Aydın Işık'tan devralan yeni yönetimde, Başkan Yardımcısı Kimya Mühendisi Bahar Yücel, Eski Amerikan Kadınlar Birliği Başkanlığı görevinde bulundu. Başkan Yardımcısı Mühendis Feray Girgin ise Amerika Teknik Üniversite Mezunları Dernek Başkanı, Genel Sekreter Mina Gökdemir Öğretmen, Sayman Emin Bilge Emekli Bankacı, Hayat Tahmaz Öğretmen Kadın Kolları Başkanı olarak seçildi.

Dernek Disiplin Kuruluna ise Nurten Ekin ve Emekli Hemşire Fatma Şimşek getirilirken, İnsan Kaynakları Uzmanı Esra Öziskender, Medya Sorumlusu, Seren İçaçan ise Proje sorumlusu olarak Dernekte görev yapacak.

No comments:

Post a Comment