Featured Post

Yeşil Kart Bir Çözüm müdür?

YEŞİL KART BİR ÇÖZÜM MÜDÜR? Üniversite’de iken daha çok okey, tavla oynamak için öğrencilerin gittiği bir kahvehane vardı. Orada bir ark...

Tuesday, May 26, 2020

ABD’li Madam Secretary Dizisinde Erkin Koray

ABD'li Madam Secretary Dizisinde Erkin Koray

Amerika Birleşik Devletleri'nin CBS Televizyonunda yayınlanan Madam Secretary dizisinin bir sahnesindeki Erkin Koray'dan Cemalım türküsü dikkat çekti. Peki türkünün bu dizide işi ne? 

ABD'li Madam Secretary Dizisinde Erkin Koray
10 Mayıs 2020 - 07:56

Amerika Birleşik Devletleri'nde milyonların izlediği ve siyasi konuların ele alındığı Madam Secratary Dışişleri Bakanının Elizabeth "Bess" Adams McCord kurgusal bir karakter ve Téa Leoni tarafından canlandırılıyor.
CBS TV'de yayınlanan Madam Secretary kahramanının konu aldığı dizinin milyonlarca izleyicisi var.

Bu bölümde İzlandalı bir yanardağ patlaması Elizabeth'i Türk dışişleri bakanı ile İrlanda'daki bir havaalanında mahsur bıraktığında, binlerce Suriyeli mültecinin hayatını kurtarmak için onunla bir anlaşma yapmaya çalışıyor.  Ayrıca Henry, Alison'a garip bir konu hakkında tavsiyelerde bulunur.

Erkin Koray'ın ünlü Cemalım türküsü o sahnede fonda çalıyor. Dizide bir çok şarkı video klip olarak seyircinin beğenisine sunuluyor.

ABDPOST.COM editörü Esra Öziskender takip ettiği dizide fondaki müziği duyunca o sahneyi videoya aldı. 
Dikkatimi çekti diyen Öziskender "Evde iş yaparken diziyi izliyordum. İngilizce konuşmaların arasında Erkin Koray'ın sesini duyunca birden heyecanlandım ve telefona sarıldım. Hemen kayda girdim. Severek izlediğim bir dizi." dedi.
 


Haberin linki:

No comments:

Post a Comment