Featured Post

Yeşil Kart Bir Çözüm müdür?

YEŞİL KART BİR ÇÖZÜM MÜDÜR? Üniversite’de iken daha çok okey, tavla oynamak için öğrencilerin gittiği bir kahvehane vardı. Orada bir ark...

Thursday, January 7, 2021

Washington DC'de Neler Oluyor?

ABD 'nin başkenti Washington'da Donald Trump'a destek gösterisi düzenleyen bir grup protestocu, polis barikatını aşarak Kongre binasına girdi. Twitter'dan Amerika'da olanlar gündem oldu. Birçok insan Amerika'da ne oluyor? sorusunu araştırıyor. Amerika karışıyor şeklindeki aramalar tüm dünyada yapılmaktadır. 



AMERİKA'da NELER OLUYOR?

Amerika'da bir grup Trump destekçisi Kongre binasının camlarını kırarak içeri girdi. Amerika'daki seçim sonuçları ile ilgili görüşmelerin yapıldığı biliniyordu. Peki ama Amerika neden karıştı? Amerika'da neler oluyor? 


Amerika'da neler oluyor? 

Washington'da Seçiciler Kurulu oylarının sayıldığı ve 3 Kasım 2020'deki başkanlık seçimlerinin sonuçlarının resmileştiği Kongre oturumu devam ederken Trump destekçileri Kongre Binası dışında protestolarda bulunuyordu. Birtakım destekçiler Kongre binasını bastı. Mike Pence, güvenlik nedeniyle binadan çıkarıldı. Kongredeki oturumlara ara verildi (CNN Türk, Kapak Foto: Saul Loeb)

No comments:

Post a Comment