Featured Post

Yeşil Kart Bir Çözüm müdür?

YEŞİL KART BİR ÇÖZÜM MÜDÜR? Üniversite’de iken daha çok okey, tavla oynamak için öğrencilerin gittiği bir kahvehane vardı. Orada bir ark...

Wednesday, November 24, 2021

Ömer’in Misketleri

Ömer'in Misketleri 

Ömer tip3 microtia anomolisiyle doğan daha 4 yaşında şirin mi şirin küçük bir çocuk. Ömer’in kulağı anne karnındayken bizimki gibi gelişmediği için sağ kulağında duyma yetisi yoktu. Türkiye’de kulak yolu ameliyatı yapılamadığı için Amerika’da California’da ki Air Institute gitmesi gerekiyordu. Eğer giderse Ömer de bizim gibi duyabilecekti. Ömer’in bunun için 90.000$’ a ihtiyacı vardı ve bu para toplandı ve biricik Ömer ameliyatını oldu.

SAĞLIK 
13 Kasım 2021 - 21:36 
Ömer'in Misketleri
TAKİP ETTAKİP ET
Reklam

BU BİR BAŞARI HİKAYESİ
 

Ömer Eymen 1 Eylül 2021'de Atresia - Microtia Repair'de ameliyat olup eksik seslerine kavuştu. 

Ömer'in mutlu sonunu instagram sayfasından takip edebilirsiniz: @omerin_misketleri

Bu güzel Tuncer ailesi ve sevimli Ömer Eymen ile Kaliforniya'ya ayak bastıkları ilk gün tanıştım ve bir ailem oldu :) O derece birbirimizi sevdik ve kaynaştık. Hala görüşüyoruz. Çorbada benim de tuzum olduğu için çok mutluyum. Kendilerine refakat ettim, İngilizce konusunda destek oldum ve hepberaber güzel vakit geçirdik. Çok şükür Ömer Eymen başarılı bir ameliyat sonrası sağlığına kavuştu. Tüm destek olan herkese (maddi ve menevi) sonsuz teşekkürler. 


Reklam

No comments:

Post a Comment