Featured Post

Yeşil Kart Bir Çözüm müdür?

YEŞİL KART BİR ÇÖZÜM MÜDÜR? Üniversite’de iken daha çok okey, tavla oynamak için öğrencilerin gittiği bir kahvehane vardı. Orada bir ark...

Wednesday, November 24, 2021

Umut Süleyman Altınpa, Vücut Şampiyonu

Kaliforniya'da Bir Türk Vücut Şampiyonu: Umut Süleyman Altınpa 

“Katılmış olduğum yılın son ve ligin en büyük organizasyonu olan Olympia Amateur yarışmasında Orlando’da kendi klasımda 3. olmak nasip oldu. Gerçekten şaşkınlık verecek derecede kalabalık ve zehir gibi rakiplerin olduğu bu organizasyonda, dostlarımızın duası dışında hiç kimseye minnet etmedim” Umut Süleyman Altınpa

USA/ABD 
07 Kasım 2021 - 10:51 
Kaliforniya'da Bir Türk Vücut Şampiyonu: Umut Süleyman Altınpa
TAKİP ETTAKİP ET
Reklam

Esra Öziskender, oziskender.esra@gmail.com, sosyal medya: @esraoziskender, YouTube: @hrlinkconsulting 
 

Umut Süleyman Altınpa, geçtiğimiz Ekim 2021 ayında almış olduğu Olympia Amateur yarışması üçüncülük ödülünden sonra yazdığı instagram açıklamasında şöyle devam ediyor:

"Kendi imkanlarım ile ucuz hesapların, hayal satan ucuz firmaların parçası olmadan dimdik durarak hazırlığımı tek başıma yapıp, bu dereceyi bu şekilde göğüslediğim için mutluyum. Bu işin merkezinde olup oyunun içinde başgösteren tehlikeli bir karakter olmak ayrıca heyecan verici. Ülkemiz adına böyle bir başarı elde ettiğim için huzurluyum. En azından merkezde ve organizasyonların en büyüğünde ilk üçe kalmak herkese değil, yine bana, bize nasip oldu. 

Bana bu süreçte destek olan, başta ailem olmak üzere tüm dost, arkadaş, kardeş ve sevdiklerime teşekkürü borç bilirim. Dönmem gereken yurduma dönmeyeceğimi, burada kalıp yapılması gerekeni yapmaya devam edeceğimi buradan sizlere duyurmak isterim. Yeni sürprizler yakında."

Umut Süleyman Altınpa, eşi ve kedisi ile beraber Kaliforniya'da yaşıyor. Daha önce aldığı ödüllerden bazıları şöyle: 

Başarılı sporcu Umut Süleyman Altınpa, ABD'de düzenlenen NPC/İFBB MUSCLE GOLD COAST'ta şampiyon oldu.

Umut Süleyman Altınpa, geçtiğimiz günlerde ABD'nin Florida eyaletinde düzenlenen dünyanın en büyük ve prestijli yarışması olan Olympia Amateur'de dereceye girerek bir ilke imza atmıştı. Başarılı sporcu, Sandiego'da NPC/İFBB MUSCLE GOLD COAST'ta yer alan tek Türk olarak sahneye çıktı. Altınpa, büyük bir başarının altına imza atarak yarışmada birinci oldu.

Bu yarışmaya uzun süredir hazırlandığı belirten Altınpa "Şampiyonluk sözü vermiştim. Bu sözü tuttuğum için çok mutluyum. Benim amacım Türkiye'yi burada en iyi şekilde temsil etmek ve Türk bayrağını böyle önemli platformlarda dalgalandırmak. Bunu sağlamanın gururunu yaşıyorum. Bu yılın ilk şampiyonluğu kazandım ve Allah'ın izniyle devamı gelecek. Desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.


Reklam

No comments:

Post a Comment